joi, 14 ianuarie 2010

new home dar cu aceiasi mobila


imagini in cuvinte isi va continua activitatea scriitoriceasca intr-un loc nou, ma veti gasi in scurt timp pe www.madalinaiulia.ro - propriul meu site (primit de craciun :) ) - nu am mai scris de atat de mult timp si imi lipseste foarte mult asta, intr-un fel am pierdut o buna bucata din identitatea mea completa de cand nu am mai postat aici.
noul site va avea articolele mele si va fi un all about me and what i do, voi vorbi si de magazin si despre ce mai lucrez, bricolez, creativez"", de ce ma intereseaza sa studiez, teme diferite - simt ca e momentul de a intregi imaginea despre tot ceea ce fac si imi place pentru ca in ultimul an m-am impartit digital si nu numai, in multe directii, sectionandu-ma cumva.
incerc sa organizez acum un proiect pentru atelier35, am inceput sa fac voluntariat pentru fundatia calea victoriei, imi definitivez temele de cercetare pentru masterul de la istorie si de la cesi, imi pregatesc o colectie prea mult amanata, am gasit in sfarsit proiectul meu curatorial si deabia astept sa construiesc un spatiu creativ al meu-un fel de posibila galerie dar with a twist - despre care o sa va povestesc pe parcurs... sunt atat de multe de spus, scris.

2 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-lantul-amintirilor.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi (fara diacritice).
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
Va doresc toate cele bune.