marți, 20 octombrie 2009

strict şcoală



nu ştiu dacă am apucat să vorbesc despre aventura mea academică în plină desfăşurare; dacă mă gândesc mai bine sigur nu am făcut-o pentru că nici eu nu-mi dau seama exact prin ce trec.
ce este sigur este că am ales să fac un master 'acasă', la facultatea de istorie, and i wouldn't trade it cu nici un program fiţos de la arte. în acelaşi timp sunt şi la masterul de spectacol, multimedia, societate, afectually called SMS, la cesi şi încep cursurile vinerea asta, master la care am aplicat pentru că mi-a plăcut prezentarea - great reason, huh? - nu ştiu despre ce e vorba sau ce o să fac mai departe şi asta mă încântă.

astăzi s-a ţinut prima întâlnire a cercului de idei şi mentalităţi, a.k.a. camera404 (îl găsiţi la listă bloguri), de încâlzire, cu teme diverse, de la democraţie, boia, huntington la herta muller, nobel, identitate naţională, libertate, egalitate etc. ce mi se pare extraordinar având în spate experienţa cercului de istoria artei care a fost un episod fericit şi de coşmar în acelaşi timp, unde fiecare întâlnire trebuia orchestrată şi regizată cu prezentări glossy ca să fie catchy, aici a fost nevoie de o sală mică, prăfuită, câteva scaune şi oameni dispuşi să gândească - pare simplu, right? i find that amazing.

that's it for today, un post strict despre şcoală şi micul moment intelectual de azi, fără imagini, texte, artă, expoziţii... and you know what.. kinda feels good, glumesc, revin cu ce am mai "văzut".

foto: Bohumil Hrabal.