vineri, 14 noiembrie 2008

desenam pentru Erika

sustin initiativa valentinei

www.altedependente.blogspot.com:

“Desenam pentru Erika” - licitatie caritabila - 27 noiembrie 2008

Asociatia Art+Achitecture Today va organiza joi, 27 noiembrie 2008 la Anaid Art Gallery o licitatie caritabila, prin care incearca sa salveze o fetita de doi ani bolnava de leucemie.



Un numar important de artisti contemporani romani au donat lucrari pentru organizarea unei licitatii caritabile prin care se urmareste strangerea sumei de 200 000 EU, necesare tratamentului unei fetite de doi ani bolnava de leucemie. Erika Eleny Josian a fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica pe 31.10.2008 de Institul Clinic Fundeni. In august 2008, medulograma ei arata normal, cel putin asa sustin medicii care i-au facut analizele. La repetarea analizelor, doua luni mai tarziu, s-a descoperit ca are peste 90% celule blastice cu aspect morfologic limfoblas. Singura sansa de supravietuire este tratamentul in strainatate care trebuie facut imediat.

Costurile acestui tratament sunt foarte mari, iar parintii nu si le permit.

Ca sa o ajute, artistii romani s-au solidarizat, donand fiecare cate o lucrare spre a fi vanduta, in speranta ca sumele stranse vor acoperi o parte importana din tratament. Lucrarile lor, vor fi vandute sub forma de licitatie, joi 27 noiembrie 2008, la Anaid Art Gallery.

Va rog mult, promovati acest eveniment prin orice mijloc posibil!

Niciun comentariu: