marți, 22 aprilie 2008

cand te targuiesti



am facut-o si pe asta - mi-am explorat calitatile de pr si marketing.. in termeni mai umani - am vandut genti facute de sora mea la targul my grandma's backyard de la scena de duminica trecuta.

a fost o experienta foarte energica: practic am intrat in vorba cu tot felul de oameni si m-am agitat de zor.. sincer, am fost foarte mandra de mine pentru ca mi-am demonstrat capacitatea de convingere si am avut satisfactia unei munci duse pana la capat - am stat "la magazin" de la 10:30 la 18.. in diferite ipostaze..am trecut si printr-o faza lawrence of arabia si am abordat tinuta clasic-boema cu turban din fular de lana (si nu pentru ca ar fi trendii, ci pt ca nu aveam nimic altceva pentru a-mi propti capul de caldura).

lumea care a venit a fost intens colorata, bizara, curioasa, amuzanta, relaxanta si "speciala" in acelasi timp.

great fun.

a fost un nenea care mi-a facut foarte multe foto dar nu l-am identificat inca pe blogosfera, in asteptarea imaginilor cu mine.. le pun pe deja mediatizatele de mai sus. notice: eu am venit cu ideea concept de a agata gentile pe perete si am pornit un val prin zona :D detaliu: piciorul in balerin negru in dreapta jos este al meu ;)

Niciun comentariu: