joi, 17 aprilie 2008

don't forget:esarfa rasucita si cercei rotunzi!


ma pregatesc spiritual pentru vama si scriu pentru ca nu pot sa vorbesc cu nimeni despre asta. vama a devenit un subiect atat de desuet si loc de trendism. e adevarat ca fata de acum 5 ani lucrurile s-au cam schimbat: ai mai multe sanse sa fii omorat de un bentley pe ulita principala si ciorile perverse s-au scumpit, nici la tata vacii nu prea mai e (si ce pinot gris puteai gasi acolo!!).
cu secesionisti care se refugiaza in 2 mai si cu wannabiz de 12 ani care traiesc periculos situatia nu este chiar una ideala dar vama nu este un loc dragutz.. vama e o mentalitate si tine de atitudine..oricat de suprapopulat si plin cu spauri o sa ajunga locul asta eu tot o sa ma duc.. e ca un fel de home away from home, in orice loc as pleca vreau cu disperare sa ajung acasa dupa cateva zile, in vama as putea sa raman sa numar hamsii.
deabia astept sa ma infofolesc cu 3 pluovere si cu turban de 1 mai si sa dansez la toate concertele dubioase care o sa fie.. o sa ma intalnesc cu oameni cu care vorbesc numai in vama, o sa am senzatia aia ca sunt in liceu si ca trbeuie sa salut pe toata lumea... chestia asta e priceless si daca mai stii cateva tipsuri legate de bucataria locala: sa te duci p einserate sa incerci ciorba de burta de la mitocanu si dupa sa iti iei niste leffe de la supermarketu' underground si sa te plimbi inspre pescari.. sa te trezesti tarziu si sa faci oprirea obligatorie la ovidiu pentru o cafea la nisip (care de cele mai multe ori are si nisip ..inauntru). si iarasi o sa gasesc la humanitasu de acolo carti pe care nu le vad in bucuresti.. inarmata cu provizii o sa lenevesc pe plaja - eu, tigarile mele, o carte ciudata si my friens- in cazul din ultimii doi ani - soramea si mama (a really cul mum care si-a gasit radacinile vamaiote la ..sa zicem o varsta respectabila).

de 1 maiu asta o sa ma bucur de vama, ca intotdeauna.

foto :old,old friends- eu si zig pe vremea cand eram mai vama decat iote.

Niciun comentariu: